Digitaliseringskonsulenter

Har du brug for hjælp til at finde de rigtige digitale løsninger til din virksomhed, har vi kvalifikationerne til at rådgive dig og dine medarbejdere.

Står I f.eks og skal vælge et nyt økonomisystem, hjælper vi med at afdække jeres behov, så I ender med at vælge lige præcis det system der passer til jer.

Ingen har lyst til en stor dyr Schweizerkniv med alverdens værktøj, hvis man i virkeligheden “bare” har brug for en luftpumpe. Vi hjælper med at afdække dine behov.

Vi tror på enkle, flexible, agile og meningsfyldte IT løsninger til mennesker, hvor IT løsninger er tilpasset medarbejdernes behov, og ikke omvendt.

Fordi vi er eksperter i IT løsninger er vi bedre rustede til at kommunikere med IT udbyderen, vi taler samme sprog, og vi ved hvilke spørgsmål vi skal stille. På den måde slipper du for at bruge din dyrebar tid på noget, der ikke er din kernekompetence. 

Når systemet skal implementeres, er vi med dig hele vejen, og kan også stå for uddannelse af medarbejderne i brugen af systemet mm. Vi er med på sidelinjen indtil systemet er implementeret og i er tilfredse.

Kontakt os for en uforpligtende snak.