eCo Sign

eCo Sign – Den nemmeste løsning

Hvad er eCo Sign?

eCo Sign er et nemt og brugervenligt system, der fuldstændig digitaliserer underskrifter.

Sådan fungerer eCo Sign

1. 

Vælg først det eller de dokumenter, der skal underskrives, og angiv herefter hvem, der skal underskrive digitalt.

2. 

De personer, som skal underskrive digitalt, modtager en email, og via et link bliver de dirigeret til eCo Signs sikre signeringsmiljø, hvor de skal læse og underskrive dokumenterne med deres NemID.

3.

Når alle personer har underskrevet signeringsordren, bliver denne pakket og krypteret. Dokumentet vil nu blive sendt til alle parter via mail eller arkiveret i virksomhedens eget arkiv.

eCo Sign er opdelt i to forskellige løsninger:

Vi tilbyder standardløsningen for dem, der skal i gang med eCo Sign, så hurtigt som muligt. eCo Sign installeres uden tilpasning til specifikke behov, og er klar til brug. Denne løsning er til dig, der ikke har så mange dokumenter at underskrive

Vi tilbyder også den integrerede løsning der, som navnet antyder, er integreret til virksomhedens eksisterende IT set-up, og er til dig, der har brug for at underskrive dokumenter dagligt, måske endda flere gange om dagen.

Hvem kan benytte sig af eCo Sign?

eCo Sign kan benyttes af stort set alle der har behov for at indsamle underskrifter. Dog har vi her håndplukket et par eksempler, for at du kan blive inspireret til, hvordan din virksomhed eller organisation, kan benytte sig af denne løsning.

Dag- og uddannelsesinstitutioner

I dag- og uddannelsesinstitutioner, er der typisk en del samtykkeerklæringer, hvor forældre der allerede har knap med tid, kunne benytte sig af digital underskrift. Det letter samtidig arbejdet for jeres medarbejdere.

Finansvirksomheder

Finansvirksomheder som banker, revisorer osv., benytter sig rigtig meget af underskrifter. Derfor ville det være en oplagt mulighed for denne branche, at benytte sig af eCo Sign.

Rekruttering

Virksomheder bruger i dag rigtig meget tid og rigtig mange ressourcer, på rekruttering. Papir og pdf-filer med ulæselige underskrifter behøver ikke længere være standarden. Ikke med eCo Sign.

Lyder det som noget for dig, eller vil du høre mere, så kontakt os i dag.