Hvad tilbyder vi?

Dataanvendelse

eCo Solutions er certificerede i at anvende analyseværktøjet Data For Business, der er et forsknings baseret værktøj, der kan analysere en virksomheds muligheder og potentiale til at effektivisere virksomheden, ved at anvende data. Ved at svare på en række spørgsmål, helst fra flere afdelinger, kan man sammenholde svarene og finde ud af, hvordan data opfattes og sammenligne med om strategien holder i forhold til de svar man får. Vi kommer ud 2 gange ganske gratis og hjælper jer med at danne overblikket.

Systemer til styring af drift

Udgangspunktet for enten at udvikle eller finde de helt rigtige løsninger til styring af drift, er altid vores kunders behov. Vi udvikler eller implementerer IT løsninger, der hjælper vores kunder med at effektivisere deres processer. På den måde fjernes unødigt spild, og medarbejdernes kompetencer bliver bedre udnyttet, det giver øget medarbejdertilfredshed.
I takt med at digitaliseringen boostes, skærpes virksomhedens konkurrenceevne og dermed vokser bundlinjen.

Digitaliseringskonsulenter

Har du brug for hjælp til at finde de rigtige digitale løsninger til din virksomhed, har vi kvalifikationerne til at rådgive dig og dine medarbejdere. Står I f.eks og skal vælge et nyt økonomisystem, hjælper vi med at afdække jeres behov, så I ender med at vælge lige præcis det system der passer til jer. Vi står for kommunikationen med IT udbyderen, på den måde slipper I for at bruge dyrebar tid på noget, der ikke er jeres kernekompetence. I kan gennemføre business as usual.

Workshops

eCo Solutions tilbyder workshops, hvor man kan arbejde aktivt med data, med det formål at skabe vækst, der kan ses på bundlinjen. Man kommer hele vejen rundt om virksomhedens forståelse af digitalisering og hvad det kan gøre ved virksomheden på både strategisk, taktisk og operationelt niveau. Samtidig får man mulighed for at arbejde med en konkret problemstilling, omkring anvendelsen af data i virksomheden. Lyder det som noget for jer? Så kontakt os her.