Workshop

Hvis man som virksomhed ønsker at komme i gang med digitalisering, kan det være svært at vide, hvor man skal starte. Vi har god erfaring med at samle ansatte fra forskellige afdelinger til en workshop omkring virksomhedens arbejdsprocesser, med det mål for øje at finde ud af, hvor man skal starte.

eCo Solutions tilbyder dedikerede workshops, dvs. vi designer workshoppen ud fra jeres ønsker, og ud fra hvad det er I gerne vil have afdækket i jeres virksomhed. 

Måske ønsker man som virksomhed, at arbejde mere aktivt med opsamling af data, med det formål at skabe vækst, der kan ses på bundlinjen. eCo Solutions hjælper med at komme hele vejen rundt om virksomhedens forståelse af digitalisering og hvad det kan gøre ved virksomheden på både strategisk, taktisk og operationelt niveau. 

Vi har erfaret, at det giver rigtig god mening at være skarp på arbejdsprocesserne i virksomheden, eller workflow som vi også kalder dem. Digitalisering af processer er super smart, men hvis ikke der er styr på processerne, hvordan ved man så, hvad der skal digitaliseres? Der skal gerne være fælles fodslag og enighed om virksomhedens workflow, inden man sætter strøm til, det er vi rigtig gode til at hjælpe med. 

Efterfølgende arbejder vi videre med en konkret problemstilling i virksomheden, hvordan kommer vi igang? Hvad er første skridt?

Illustrationen nedenfor, er et eksempel på et skitseret workflow efter en workshop.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os her.

Vi dykker i fællesskab ned i dine udfordringer og behov

Kontakt os i dag.

Skriv dine detajler ind herunder, så kontakter vi dig for en uforpligtende snak om dine muligheder for at få et workshop.
    Eksempel på workflow i en virksomhed