Bæredygtighed

eCo Solutions tænker ikke kun bæredygtighed hos os selv, men i lige så høj grad hos vores kunder. Derfor har vi fokus på bæredygtighed når vi løser udfordringer og skaber løsninger for vores kunder. Når man kigger på vores portefølje, bliver det tydeligt, at udover at projekterne er gode for miljøet, så giver de også masser af mening for medarbejderne og sidst men ikke mindst skaber vores projekter værdi på bundlinjen.

eCo Solutions arbejder for et større formål, nemlig at forbedre konkurrencekraften hos både lokale og danske virksomheder. Vi tror på at digitalisering kan styrke virksomheders position i den globale konkurrence. Vi sætter både fokus på digitalisering af produktionen, men i høj grad også på digitalisering af produkterne; at lægge et digitalt lag oven på sine produkter.

Det kan give mening for virksomheder at gå fra at sælge et produkt til at sælge en serviceydelse. Det kræver, at man har fået styr på det digitale lag, det hjælper vi med!

Det vi leverer:

  • Ingen har lyst til en stor dyr Schweizerkniv med alverdens værktøj, hvis man i virkeligheden “bare” har brug for en luftpumpe. Vi hjælper med at afdække dine behov.
  • Vi tror på enkle, flexible, agile og meningsfyldte IT løsninger til mennesker, hvor IT løsninger er tilpasset medarbejdernes behov, og ikke omvendt.
  • Vi tror på apps til industrien, apps der gør arbejdet nemmere og skaber større overblik og sikkerhed. Vi har set hvor stor en forskel sådanne apps kan gøre for virksomheden og medarbejderne.