Data anvendelse

Læs mere om #DataFor Business på deres egen hjemmeside.

eCo Solutions er certificerede i at anvende analyseværktøjet Data For Business, der er et forsknings baseret værktøj, der kan analysere en virksomheds muligheder og potentiale til at effektivisere virksomheden, ved at anvende data. Ved at svare på en række spørgsmål, helst fra flere afdelinger, kan man sammenholde svarene og finde ud af, hvordan data opfattes og sammenligne med om strategien holder i forhold til de svar man får. Vi kommer ud 2 gange ganske gratis og hjælper jer med at danne overblikket.

Ud fra svarene vurderes det, hvilken af følgende 4 arketyper virksomheden er. Arketypen giver samtidig en indikation af, hvor det er smartest at starte virksomhedens digitale indsats.

Data Hoarder

En Data Hoarder kendes ved primært at have styr på de tekniske muligheder for værdiskabelse, og har derfor ofte også store mængder data tilgængelige. Men separate systemer, siloer i organisationen og manglende fokus på samlet analyse gør, at forretningspotentialet ikke forløses fuldt ud.

Data Apprentice

En Data Apprentice kendes ved endnu ikke at have et klart billede af, om og hvordan det kan skabe vækst og værdi for virksomheden, hvis de arbejder struktureret med data. Det er derfor heller ikke blevet prioriteret at lave en samlet strategi for området.

Data Wizard

En Data Wizard kendes ved at have formået at skabe en helhedsorienteret-tilgang til data-baseret vækst. Data er forankret i virksomhedskulturen, integreret i forretningen og der er klare mål for data-drevet udvikling af fremtidige markeder og produkter.

Data Scholar

En Data Scholar kendes ved typisk at have stærke digitale kompetencer i virksomheden. Dog kniber det med modning af de processer, rutiner og investeringer i det tekniske fundament, som sikrer skalerbarhed og kontinuitet. Dermed bliver eksisterende ressourcer ikke udnyttet optimalt.

#DataForBusiness værktøjet hjælper dig i 3 simple steps:

Indtast dine oplysninger i formularen, hvis du vil vide mere, og vi kontakter dig hurtigst muligt.