Systemer til styring af drift

Udgangspunktet for enten at udvikle eller finde de helt rigtige løsninger til styring af drift, er altid vores kunders behov. Vi udvikler eller implementerer IT løsninger, der hjælper vores kunder med at effektivisere deres processer. På den måde fjernes unødigt spild, og medarbejdernes kompetencer bliver bedre udnyttet, det giver øget medarbejdertilfredshed.

Vi kan hjælpe med at implementere et system der holder hånd i hanke med jeres processer fra start til slut, dvs. fra der afgives et tilbud, over opfølgning (CRM), til en ordre er leveret hos kunden.

Vi kan udvikle dedikerede løsninger, eksempelvis har vi udviklet digitale tavler til at erstatte whiteboards og et CRM system tilpasset kunden specifikke behov.

Vi er kreative, og engagerer os i jeres forretning på en ansvarlig måde. Vi tænker ikke “one-size-fits-all”, derfor anbefaler vi altid vores kunder at starte med et pre-jekt, eller for-projekt. Her dykker vi ned i jeres forretning, vi skitserer jeres workflow, forstår kulturen i virksomheden, afdækker jeres behov, finder ud af, hvor i får mest ud af at starte jeres digitale rejse. Det gør vi i form af en workshop hos jer. På baggrund af workshoppen skriver vi en rapport med anbefalinger.

Virksomheden vil opleve, at i takt med at digitaliseringen boostes, skærpes virksomhedens konkurrenceevne og dermed vokser bundlinjen. 

Så kontakt os, for en uforpligtende snak om, hvad vi kan hjælpe dig med.