“Fokus på at skabe gode og brugbare løsninger”

Jesper er et dygtig og dedikeret menneske, som til alle tide har fokus på at skabe gode og brugbare løsninger for sine kunder. Jeg har haft fornøjelsen af at bruge Jesper’s kompencer i flere omgange og han har altid løst opgaven tilfredsstillende. Jeg kan give Jesper de bedste anbefalinger.

Kjeld Kleffel, Fremdrift

“hurtigt, kompetent og fleksibelt”

eCo Solutions har hjulpet Anding Engineering & Design med virksomhedens IT-udfordringer siden starten i 2007.
eCo Solutions reagerer altid hurtigt, kompetent og fleksibelt og vi er meget glade for samarbejdet.

Anders Lykkegård, Anding Engineering & Design

“Vigtigt redskab, ud fra vores ideer og ønsker”

“Task Management System (TMS) er et vigtigt redskab for Danfoss Teknologicenter. Systemet hjælper os med systematisk registrering, søgning i opgaver og opfølgning i forhold til både ressourcer og omsætning.
eCo Solutions servicerer systemet tilfredsstillende og udvikler nye faciliteter og muligheder ud fra vores ideer og ønsker. På den måde udvikles TMS til stadighed dedikeret til vores brug.”

Henning Sund Sørensen, Danfoss A/S
Manager, Global Consultants – Material & Processes

“superb service”

OptikTeam valgte i 2011 eCo Solutions da vi skulle have en fælles cloud løsning til tre geografisk uafhængige arbejdspladser. Vi fik anbefalet en Google løsning, som vi fortsat er meget tilfredse med. Vi får altid superb service når vi har småproblemer, bytter pc’er eller har spørgsmål. Gennem eCo Solutions fik vi anbefales IPNordic hvilket har halveret vores telefonregning.

Vi kan kun anbefale eCo Solutions da vi synes vi får rigtig meget værdi for pengene.

Jeanet Lehmbeck, OptikTeam